Malzeme (4-6 kişilik)
1 paket kalem makarna
1 kutu (200 ml) krema
5 adet mantar
1 parça tavuk göğsü
zetinyağı
karabiber
tuz
Yapılışı
Makarnayı tuzlu suda 9 dk haşlayın.
Mantarları incecik kıyın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin
Tavuk göğsünü tuzlu suda haşlayın aceleniz varsa kuşbaşı doğrayıp haşlayın.
Mantarlar sotelenince tavuk göğsünü minik parçalara kesip mantara ekleyin.
Kutu kremanın tamamını mantara ekleyin ve bir taşım kaynatın. Tuz ve karaberini koyup ateşi kapatın.
Haşlanmış vesuyu süzülmüş makarnaya sosu dökün ve iyice karıştırın. 5 dk dinlendirip servis yapın.
Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder